22 Dec

anderhalf jaar later

De vierde pijler organiseert een schrijfwedstrijd.  Je kan €2000 winnen. Literaire kwaliteiten tellen niet. Het moet “feel good”, inspirerend zijn.

Wat leerde je van hen en zal je nooit vergeten? Wat hebben jullie gemeenschappelijk en wat maakt jullie zo verschillend? Een levensles die je voor altijd meeneemt. Een anekdote die je bijblijft. Een hilarisch misverstand waar je veel uit leerde. Een moment dat jullie dichter bij elkaar bracht.

Rondom mij de ene massa-hypnose na de andere. Rodeneuzendag, de warmste week,.. Wafels eten, pinten drinken, toerkes lopen: voor het goede doel. Terwijl in mijn mailbox de ene mail na de andere: “Effective Altruism” spoort aan om onze goede intenties op een zogezegd meer doordachte manier vorm te geven..

En ik?

Wat zal ik schrijven? geen kanker, maar een betovering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>